9 november 2014
12:20

Midas IBK

Referat: Frötuna IBF - Midas IBK

Matchen var spelmässigt jämn i tre perioder. Vi visste vad som väntade och höll tätt i vårat slott och kontrade effektivt.
Dom spelar på ett "snyggare" sätt men samtidigt är dom lättlästa och dessutom låter dom oss bygga upp våra anfall ohotat.
Vi är effektiva och vinner första med 4-2. Vi gör dessutom mål på frislag. Övning ger färdighet.

Period två ser ut som den första spelmässigt. Dom försöker höja sitt tempo i anfall men vi försvarar oss perfekt.
Vi får också längre anfall och vinner perioden med 2-0.

Inför tredje förväntar vi att dom kommer att ligga på hårdare på våra backar. Men det blir inte så stor skillnad utom enstaka gånger när dom ligger kvar och trycker.
Mot slutet får vi en oturlig utvisning för hands och den utnyttjar dom direkt. Men vi kontrollerar spelet i slutminten och vi vinner matchen rättvist även om vi förlorar sista perioden med 2-1.

Skog var grym i målet tillsammans med hela laget i försvarszon.